Les protestes dels pagesos deixen sense repartir 5 milions de tones de mercaderies a la setmana

Els transportistes haurien deixat de transportar més de 5 milions de tones de mercaderies a la setmana durant les protestes dels pagesos del mes de febrer. Així es desprèn de l’últim informe de l’Observatori Permanent de l’Activitat del Transport al qual ha tingut accés Fenadismer.

Les protestes dels pagesos el mes de febrer van afectar de ple al sector del transport de mercaderies per carretera. De fet, Fenadismer estima que més de 80.000 transportistes van patir les protestes i no van poder fer la seva tasca amb normalitat.

Una informació que confirmarien les dades que ha recollit l’Observatori Permanent de l’Activitat del Transport de Mercaderies per Carretera, que elabora periòdicament el Ministeri de Transports.

Així, segons l’Observatori, les tres primeres setmanes del mes de febrer el volum de tones de mercaderies transportades per carretera va tenir una davallada important. De fet, estima que en aquestes setmanes es van transportar un total de 5 milions de tones menys setmanalment a l’Estat espanyol.